torstai 21. huhtikuuta 2016

10 faktaa minusta

1. Lempivärini on ehdottomasti, edelleen näiden kaikkien vuosien jälkeen, keltainen. Ehkä se kuvaa positiivista luonnetta ja iloista elämänasennetta.

2. Tämän hetkinen parisuhde (reilu 10kk) on lyhyen elämäni pitkäaikaisin suhde, romanttisessa mielessä siis. Parhaan ystävän kanssa ollaan taivallettu yhteistä matkaa jo 13 vuotta ja edelleen ollaan yhteyksissä lähes päivittäin.

3. En ole kovinkaan kunnianhimoinen tai työorientoitunut ihminen. Mieluiten vain työskentelisin silloin tällöin, että pystyisin elättämään itseni ja sitten vain nauttisin vapaudesta ja lomailusta.

4. En edes muista milloin viimeksi olisin lyhentänyt sormien kynnet kynsisaksilla. Pureskelu ja repiminen vain tuottaa niin paljon enemmän mielihyvää, että en tiedä miksi haluaisin käyttää saksia.

5. Tykkään valokuvata. En tosin tiennyt sitä ennen kuin aloitin opiskelemaan audiovisuaalista viestintää. Ammattia en kuitenkaan kyseisestä mukavasta harrastuksesta halua, vaikka valmistuinkin media-assistentiksi viime lokakuussa.

6. Tykkään leipoa, varsinkin kun on mies joka yllättää iloisesti. Tosin tälläkin hetkellä mietin mitä teen noille maanantaina leivotuille lopuille pullille. Se kyseinen mies kun karkasi maailmalle ja yksin ei millään ehdi syödä niin kovin paljoa.

7. Tunsin toissapäivänä kovin suurta onnea, kun sain pyörän vihdoin kaupunkiin. Liikkuminen on nopeampaa ja helpompaa. Nyt kun vielä keksisi keinon suojautua  sateelta, jotta sadepäivät eivät veisi pyörästä ihan kaikkea onnea pois.

8. Parasta nykyisessä parisuhteessa on samanlainen huumorintaju. Jos itse nauran jollekin jutulle tai elokuvalle, voin olla lähes varma että toinenkin osapuoli nauraa. Tämä on myös testattu elokuvilla. Se toinen osapuoli myös nauraa hauskoille kotivideoille vedet silmissä, en tiedä voisinko rakastaa enää tämän enempää.
(Kyseenalaistan ylläolevan kohdan, koska näiden piti olla faktoja minusta. Mitä ne nämä tällaiset parisuhdefaktat täällä seassa ovat?!?)

9. Hiukseni ovat nykyään aina kiinni, eikä kynsissäni ole kynsilakkaa. Koska nykyinen työni kahvilassa estää vapauden näissä asioissa. En voi myöskään käyttää rannekelloa tai sormuksia. Enkä isoja korviksia.

10. Koko nimeni on Elina Outi Anneli. Oikeastaan en ole koskaan tiennyt miten vastata kysymykseen "mikä on siun toinen nimi?". Jos kerron sen olevan Outi koko homma kuulostaa tosi oudolta, mutta voinko muka todeta yhteen putkeen että Outi Anneli. Niinpä, miettikää miten vaikeaa voisi olla elämä minuna.

2 kommenttia:

  1. Ihania faktoja sinusta! Ja voin tulla syömään loput pullat ! :p Miulla sama juttu, jos kysytään tokasta nimestä, se on nimittäin se kutsumanimeni. on mukava hämmentää ihmisiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitos! Ja ai niin tosiaan siullakin on ongelmia vastata kun kysytään toisesta nimestä :D

      Poista