maanantai 23. marraskuuta 2015

Älä nuku pelossa, olet elossa

Kaikkien odotuksieni vastaisesti edellinen viikko ei vienytkään minulta henkeä, vähän vain nosti stressitasoani turhan korkealle. Viikko sitten maanantaina sanoin kyllä, kun minulle tarjottiin mahdollisuutta toimittajan elämään. Sain lauantaille siis työkeikan ja siinähän se viikko sitten menikin sitä stressatessa.

Toimittajan työ on ehkä ristiriitaisin asia johon olen koskaan elämässäni törmännyt. Rakastan kirjoittamista ja se tosiaankin on vahvuuteni. Mutta onko se sen arvoista, että yhden juttukeikan takia haluan stressata niin paljon etten tiedä miten päin olla. Pelkään hurjasti ajatusta juttukeikalle menosta, enkä tiedä auttaako siihen edes kokemus. Varmaan auttaa, mutta haluanko tosiaan stressata monen monta kertaa hurjan paljon jotta jonain päivänä en enää pelkäisi ajatusta ihmisten kohtaamisesta haastattelutilanteessa.

Sain siis lauantaina leikkiä toimittajaa ja sunnuntaina juhlittiin valmistujaisia kahvittelun merkeissä. Paljon tapahtumia ja ajatuksia yhteen viikonloppuun. Täytyy ehkä ottaa pari päivää ja ihan vain palautua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti