maanantai 28. tammikuuta 2019

Ongelmallinen elämä

Ajattelin eilen, että menisin tänään koululle tekemään tehtäviä. Sitten tuli 30 astetta pakkasta, ja kaikki tilatkin oli koululla varattuna (tosin olisi sieltä oikeasti tila löytynyt jos olisi halunnut). Koska en mennyt, en ole saanut tänään oikein mitään aikaan. Kello on kohta kaksi ja olen juuri ja juuri saanut vaivalloisesti kaivettua muistiinpanot esiin ja aloittanut luentopäiväkirjan täyttämistä. Ja sitten se tehtävä, jota olisin tehnyt jos olisin mennyt koululle, sille en ole uhrannut ajatustakaan. Toivotaan, että tämä ei kostautuisi ainakana kovin pahasti. 

Olen myös kipuillut kesätyöhakujen kanssa. Pitäisi jaksaa lähettää hakemuksia, mutta se tuntuu turhalta kun niihin ei jaksa panostaa yhtään. En tiedä haenko töihin siksi, että oikeasti haluan töitä vai siksi, että voin sanoa ihmisille hakeneeni. 
Kyllä minä oikeasti voisin töissäkin olla, mutta voisiko sitä vain tehdä täsmähaun juuri sinne mihin oikeasti haluaisi ja saada töitä sieltä? Niin ettei tarvitsisi hakea jokaikiseen vähänkin mahdolliseen paikkaan ja viettää hakemusten parissa monta tuntia. Turhauttavaa. Ja vaikka näin ei saisi ajatella, niin myös hyvin todennäköistä ettei se hakemusten lähettely edes tuota tulosta. Silti pitäisi jaksaa yrittää, koska muuten on jotenkin huono ihminen. 

En tiedä, mutta siis nyt se luentopäiväkirja. Oikeasti. Kirjoitan sen puolessa tunnissa, jos nyt vain vaikka aloittaisin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti