lauantai 8. lokakuuta 2016

Pics or it didn't happen

Kirjoitan blogiin siitä miten onnellinen ja rakastunut olen, haluan jakaa postaukseni facessa. Miksi?
Ystäväni ottaa ihania suloisia kuvia minusta ja poikaystävästäni, tietenkin haluaisin jakaa ne heti saman tien koko maailmalle. Miksi?

Eikö nykyään enää voi nauttia niistä kauniista kuvista ja tunteista ilman, että niitä julistaa kaikille? Ei niitä kuvia ennenkään laitettu kuin omaan albumiin, joista sitten toki voitiin kuvia vierailijoille esitellä. Nykyään yhdellä julkaise napin painalluksella kuvan näkee kuitenkin helposti monta miljoonaa ihmistä, on helppoa ajatella keräävänsä vain tykkäyksiä julkaistessaan ihan mitä tahansa.

Ehkä mietin tätä liikaa, ehkä tunnen turhaan huonoa omaatuntoa kun haluan julkaista kuvia ja tekstejä omasta onnestani. Ehkä pitäisi vain hyväksyä, että tällä hetkellä kulttuurimme on tämä. Facebookista voivat nekin kauempana asuvat sukulaiset ja ystävät nähdä millaista on elämämme tänään.

Minä en halua olla pinnallinen, kaikella mitä teen on aina oltava joku suurempi merkitys. Toivon, että voin jakamillani kuvilla ja jutuilla luoda hyvää mieltä ihmisille, koska ainakin itselleni niistä tulee ihan valtavan hyvä mieli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti