keskiviikko 24. marraskuuta 2021

Luovuutta marraskuuhun

Tällä viikolla osallistuin opinnäyteseminaariin. En oikeastaan tiedä miltä se tuntuu, tai miltä odotin sen tuntuvan. Sitä jotenkin haluaisi ajatella, että näin seminaarin jälkeen olo olisi helpottunut ja isoin urakka takana. Enemmänkin tuntuu siltä, että taas on luisuttu miljoona askelta taaksepäin ja matkalla kohti valmistumista täytyy suorittaa vielä jos jonkinlaisia esteratoja. Seminaari on nyt kuitenkin suoritettu ja nyt etsin uusia suuntia, joiden kautta ohjata itseni kohti valmistumista. Ehkä täytyy antaa itselleen aikaa, ihan vain haudutella tätä kaikkea muutama päivä.

Oppariseminaarin ohella, tein tässä kuussa pitkästä aikaa videon. Teen harvoin videoita, ja ehkä taas muistin että miksi niin. Mutta tuntui hyvälle luoda. Tuntui ihanalle, kun ajatuksia haluamistani kuvista ja kuvakulmista putkahteli päähän. Sitten vain toteutin niitä ja tarpeeksi materiaalia kerättyäni editoin niistä videon. 

Jaan sen videon nyt tähänkin. Koska sen verran ilolla sitä tein. Ja omaksi ilokseni sekä ylpeydekseni, se myös todella valmistui tänä syksynä. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti