tiistai 8. joulukuuta 2015

Aurinkoinen päivä

Ostin tänään joulukorttien askarteluun tarvikkeita, nyt miun on sitten ehkä pakko myös askarrella. Jostain syystä en vaan oo osannu päättää et askartelisinko kortteja vai en, ja et pitäiskö ostaa lahjoja vai ei. Koko joulukuu on ollu tämmöstä ihmeellistä päättämättömyyttä täynnä. Nyt sitten ei ole enää vaihtoehtoja! Mutta nyt mulla on kyllä hyvin aikaa, kun puoliskoni lähti taas loppuviikoksi reissaamaan.

Oon huomenna menossa käymään ammatinvalinta psykologilla. En yhtään tiedä mitä siitä tulee. Toisaalta odotan, että se oikeesti selkeyttäisi ajatuksia. Saisi jotain selvyyttä tähänkin, kun tämänkin asian suhteen on ollut hieman päätöntä tämä meno. Jos saisin edes jonkun suunnan, niin helpottaisihan se sitten suunnitelmien tekoa noin niinkun jatkossa. 

Tänään paisto aurinko, ensimmäistä kertaa moneen päivään. Tai ehkä jopa moneen viikkoon. En oikein ole perillä, kun tuntuu että viime aikoina on ollut pelkkää pimeyttä ympärillä. Jospa tämä aurinkoinen päivä nyt ois antanut energiaa edes hetkeksi, että jaksaa sitten taas pimeydessä vaeltaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti