maanantai 6. kesäkuuta 2016

Liikaa ajatuksia

Mistä tulevat ne ehtymättömät kaksi euroset, joilla kahvilan vakioasiakkaat maksavat sen joka-aamuisen kahvinsa?
Miten voi joka päivälle riittää asiakkaita kahviloihin, vaatekauppoihin, kaikkialle? Ettei sellaista päivää olekaan kun kukaan ei ostaisi mitään.
Miksi ihmisille annetaan niin paljon vastuuta omasta elämästään, kun suurin osa meistä heittää sen vain hukkaan?
Voiko maailma vain jatkaa kehittymistään niin kuin se on viimeisten vuosien aikana tehnyt, ja jos se jatkaa millaista on elämä kymmenen vuoden päästä?

Edelleen olen kateellinen miehille ja sille tyhjälle laatikolle, jonka ansiosta he voivat ihan oikeasti olla ajattelematta yhtään mitään.

2 kommenttia:

  1. Valitettavasti mulle ei ole ainakaan annettu tuollasia laatikkoaivoja, vaikka mies olenkin. Missähän siis voisi käydä vaatimassa tuotteen vaihtoa tai käyttöohjeita nykyisiin, elämä olisi nimittäin paljon helpompaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ah niin totta... Nyt voisinkin sitten loppupäivän pohtia, että onkohan laatikkoaivot sittenkin vaan legenda :D No joo, eipähän mikään ole niin mustavalkoista ja jokainen on oma persoonansa ja kokee maailman omalla tavallaan. Mutta olen kyllä samaa mieltä, että jonkinlaiset käyttöohjeet ei olisi pahitteeksi, melkoista tämä elämä tällaisten yliaktiivisten aivojen kanssa :D

      Poista