keskiviikko 21. maaliskuuta 2018

Lohdullisia ajatuksia

Olen viime aikoina miettinyt sitä paljonkin, yrittänyt ymmärtää elämän tarkoitusta. Lukea elämänhallintaoppaita ja löytää jostakin sisäisen rauhan. Ymmärtää elämää jotenkin uudella tasolla, löytää syvempiä merkityksiä.

En ole onnistunut kovin hyvin ja kaikki on edelleen yhtä sekamelskaa. Siksi Hidasta Elämää sivuston Elämän tarkoitukseksi riittää se, että olet olemassa artikkeli oli jotenkin erityisen rauhoittava ja lohdullinen juuri tähän hetkeen. 

"Elämä ei kaipaa sinulta mitään. Vaikka et saisi mitään aikaan, olet silti olemassa, ja se riittää. Vaikket saisi koskaan laihdutettua, et oppisi ranskaa, et saavuttaisikaan mielenrauhaa tai oppisi hillitsemään itseäsi, ilmennät elämää omalla ainutlaatuisella tavallasi. Olemassaolosi riittää."

Ehkä kaiken ei aina tarvitse olla niin hallittua ja järjestyksessä. Ehkä se on vain elämää, että ympärillä tuntuu vallitsevan hallitsematon kaaos. Ehkä kuitenkin, kaikesta siitä huolimatta, voin elää ihan hyvää elämää ja olla riittävä, vaikka en koskaan tulisi tämän valmiimmaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti