tiistai 19. tammikuuta 2016

Työttömän arki

Sellainen on työttömän lauantai. Ei siis juurikaan eroa maanantaista. Ja niin tosiaan, tänään taitaakin olla tiistai maanantain sijaan. Vaan anyway, eihän sillä ole väliä työttömälle.
Vai onko?

Olen nyt ollut lokakuun lopusta asti toimettomana. Usein ihmetellään sitä miten oikein saan aikani kulumaan, kun päivissä ei ole varsinaisesti minkäänlaista ohjelmaa. Voin kertoa, että jotenkin ne ovat livahtaneet ohitse mikä mitenkin ja kuin huomaamatta olen tosiaan ollut kohta kolme kuukautta jouten.

Kavereiden näkeminen on ollut aika ykkösjuttu tekemisten listalla. Monet kaverit on yliopistossa, joten näkeminen onnistuu myös keskellä päivää. Lisäksi olen käyttänyt aikaani leipomiseen, ruoanlaittoon ja joskus jopa siivoamiseen. Olen katsonut tuhottoman määrän tunteja television hömppäohjelmia ja juonut ehkä liian monta kupillista kahvia eri kahviloissa.

Olen nauttinut jouten olosta, mutta ehkä pian voisi olla ihan hyvä aika taas palauttaa itsensä takaisin kiinni siihen niin kutsuttuun normaalin arkeen. En tiedä auttaako se pysymään paremmin kartalla viikonpäivistä, koska ne tosiaan tuntuvat olevan yhtä ja samaa nykyään.

Uusia tuulia odotellen ja ainakin vielä muutama viikko ihan vain pelkkää jouten oloa! Aion ainakin nauttia mahdollisuudesta nukkua pitkään niin kauan kuin se on mahdollista. Sitä nimittäin tulen niinä aikaisina työaamuina vielä kaipaamaan!

2 kommenttia:

 1. Tähän on nyt pakko kommentoida kun miulla on ollu vähän samanlaista joutenoloa keveän koulunalotuksen takia. Ensinnäkin miulla soi tässä pari päivää päässä tää: https://www.youtube.com/watch?v=E1H5XuXzICU
  ihan sama mikä päivä on kun kaikki tuntuu samalta. Ja sitten toisaalta taas, tyyntä myrskyn edellä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä ne päivät vähän alkaa niin sanotusti puuroutua yhdeksi mömmöksi kun ei tartte muistaa tiettynä päivänä olla tiettyyn kellon aikaan jossain. Mitenhän sitä sitten oiken sopeutuu kun yhtäkkiä onkin ihan oikea arkirytmi elämässä :D

   Poista