sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Häitä ja vauvoja

Facebookia selaillessani tulin siihen tulokseen, että olen vääjäämättä tullut siihen ikään kun uutisvirtani täyttyy hääkuvista tai syntyneistä mukuloista.
Vähän täytyy miettiä, että miksi. Että onko ihan pakko olla jo siinä iässä, että eikö sitä kaikkea voisi lykätä vielä muutamalla vuodella. Olisi vaikka kuvia valmistujaisista tai uutisia omilleen muuttamisesta tai ajokortin saamisesta. Mutta että häitä ja vauvoja, en ole vielä valmis tähän.

Kun muiden elämä menee hurjaa vauhtia eteenpäin, niin minä...
...asun edelleen virallisesti porukoillani. Okei, olen kerran lähtenyt, mutta tehnyt tyylikkään paluumuuton. Enkä tiedä milloin seuraavan kerran pääsen täältä.
...en vieläkään tiedä mitä tehdä elämälläni, tai mihin suuntaan kulkea. Oli kai ihan ookoo olla tuuliajolla, kun oli jotain 17v.
...en osaisi edes kuvitella itseäni äidiksi, vaikka voisihan se ehkä kasvattaa ihmisenä ja vähentää kummallisia lapsellisuuksia omasta luonteesta.

Onko muilla kiire elää, vai olenko minä juminut paikoilleni?

2 kommenttia:

 1. Mie aika hämmentävän usein mietin tätä samaa! Ehkä just siitä syystä kun omakin facebook täyttyy vauva- ja hääuutisista ja -kuvista. Miusta on vähän hassua miten toisilla on jo työ ja aviomies ja perhe ja talo rakenteilla ja mitä kaikkea, kun ite on vasta valmistumassa ammattiin ja kaikki on jotenkin ihan auki. Toisaalta minuu ahistais ajatus siitä, että oisin velvotettu lasten kasvattamiseen seuraavat 18+ vuotta. Etenkin kun oon vielä niin nuori ja haluun vielä nähdä ja kokee kaikenlaista ihan vapaasti.

  Äiti sanois tähän tietysti, että jokainen elää miten parhaaksi näkee, ja niinhän se onkin. Mutta tuntuu vaan hassulta. En osaa selittää. Ollaan kuitenkin vasta vähän yli parikymppisiä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on varmaan taas näitä ei pitäisi verrata omaa elämäänsä muiden elämään, kun kaikilla on kuitenkin se oma aikataulunsa elää elämäänsä. Mutta silti, pakosti sitä miettii näitäkin asioita.
   Ensin tuntuu että ihmisten mielestä ois hirvee kiire työllistyä ja lopettaa haahuilu, ja sitten kuitenkin saa kuulla olevansa vielä niin nuori että kerkeää vaikka mitä. En tiedä mihin tässä nyt sitten pitäis uskoa :D

   Poista