maanantai 19. syyskuuta 2016

Syksy täynnä energiaa

Ei pitänyt vähään aikaan värjätä hiuksia, koska ei ole varaa jne jne. Varasin juuri torstaille parturiajan ja selailen pinterestistä erilaisia vaihtoehtoja kuinka värjätä hiuksia, hups.

Improa on nyt ollut kaksi kertaa ja viime kerran jälkeen totesin kuinka epätodelliselta voikaan todellisuus tuntua kun on viimeiset pari tuntia tuijottanut olemattomia esineitä ja keksinyt selityksiä olemattomille sanoille. Ehkä on vielä hieman vaikeaa antaa itsestään kaikkea, vaikka jotenkin jo jokaisiin kasvoihin osaakin yhdistää nimen.

Poikaystäväni sai avec kutsun juhliin, joiden pukukoodi on tumma puku/iltapuku. Juhliin on vielä kaksi viikkoa, mutta olen jo keskittynyt olennaiseen. Mekko, check. Kampauksen ja meikin teko, check. Haaveilen myös kovasti geelilakkauksesta kynsiin, mutta en tiedä olisiko se jo liioittelua. Toisaalta en ole koskaan kokeillut sellaista ja voisihan sitä joskus hemmotella itseään. Vähän ehkä naurattaa miten paljon yhdet pienet juhlat voi laittaa ihmisen päätä sekaisin, mutta kun ei sitä turhan usein saa viettää päivää prinsessana!

Tänä aamuna sain herätä vierestä auringon nousuun, elämä on hyvä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti