maanantai 25. heinäkuuta 2016

Uskallan elää enemmän

Blogi on päivittynyt tämän heinäkuun aikana melko harvakseltaan. Osittain ehkä siksi, että heinäkuun alussa ukkonen hajotti tietokoneesta virtapiuhan ja pariin viikkoon ei koneeni ollut toiminta kunnossa. Osittain ehkä myös siksi, että onhan nyt kesä.

Se aika vuodesta, kun ihmiset lomailevat. Monissa blogeissa on ollut hiljaiseloa juurikin kesän takia. Ja kukapa nyt jäisi sisälle kirjoittamaan kun ikkunan takana odottaa kokonainen kesämaailma. Toisinaan aurinkoa, joka hellii ihoa. Toisinaan sadetta, joka toki sekin hellii ihoa, mutta myös tekee ilmasta raikkaan hengittää. Metsä on täynnä marjoja, joita poimia tai syödä lenkillä polun varresta maha täyteen. Viime yönä maailma oli niin tyyni ja pelloilla usvaa, taivaalla puolikas kuu, eikä mikään siinä maisemassa houkutellut nukkumaan edes kello kaksitoista yöllä.

Ei näitä kesiä kai ole tehty nukkumiseen tai bloggaamiseen. Ne on tehty elämiseen, kokemiseen, seikkailuihin. Ehkä minäkin vielä ensi kuussa koen seikkailun jos toisenkin. Ehkä lähden vielä ainakin suunnitelmissa ollutta Helsinkiäkin kauemmas, tai eilen vierailtua Venäjää pidemmälle.

Seikkailumieli ja kesämaailma, täytyy vain uskaltaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti