tiistai 15. toukokuuta 2018

SciFest tulee

Ylihuomenna on SciFest. Sitä varten on tehty töitä helmikuusta alkaen. Koko kouluelämä on ollut yhtä SciFestia moneen kuukauden ajan. Ja nyt sitten torstaina on se hetki, jota varten on elämää eletty. Kaikesta epäilystä huolimatta edelleen on kavereita ja mielenterveyskin tallella. 

SciFestissa meistä tulee jonkun asian ammattilaisia. Me tiedämme asiasta eniten ja kerromme siitä niille pienille koululaisille. Se on aika jännittävää, koska yleensä en ole tottunut olemaan se huomionkeskipisteenä oleva, tilannetta hallitseva ihminen. Miten sellainen rooli sitten oikein otetaan haltuun? Miten pidetään kurissa 10 lasta ja tilanne kasassa? Torstain ja perjantain jälkeen minä ehkä tiedän paremmin.

Paljoa en vielä tiedä siitä millaista on olla SciFestissa, mutta sen tiedän jo nyt että väsymys tulee olemaan suuri. Perjantaina saattaa jo ehkä vähän itkettää, ja siinä vaiheessa täytyy miettiä niitä keinoja joilla saa pidettyä itsensä kasassa. Vaikka vähän pelottaa, niin silti hyvillä mielin ja odottavana kohti tätä haastetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti