keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Vastauksia kysymyksiin

Emilia laittoi blogissaan Liebster Awards-haastetta eteenpäin ja arvelin nyt vastailla sitten näihin Emilian kysymyksiin.

1. Mikä bloggaamisessa on parasta ja miksi aloitit sen?
- Aloitin bloggaamisen lähinnä, koska kirjottaminen on aina ollut tosi tärkeä tapa purkaa tunteita. En koskaan ajatellut kirjoittavani kovinkaan suosittua blogia, tai haalivani himona lukijoita. Parasta bloggaamisessa on se tunne, että on onnistunut kirjottamaan omasta mielestään jotain tosi hienoa tai nerokasta. Ihan jokaisesta tekstistä en pysty niin sanomaan ja olenkin miettinyt että pitäisikö julkaista kirjotuksia vain silloin kun oikeasti tuntee kirjoittaneensa jotain nerokasta. Ehkä olen nyt vähän pyrkinyt miettimään enemmän ennen kuin kirjoitan ja julkaisen mitään.

2. Onko sinulla jotakin järjestystä, kenelle alat vastaamaan ensiksi, jos tulleita kirjeitä on paljon?
- Tähän täytyy nyt sanoa, että en tällä hetkellä omista yhtäkään kirjekaveria. Enkä ole koskaan myöskään omistanut niin montaa kirjekaveria, että kirjeitä olisi tupsahtanut useampi yhden päivän aikana.
 
3. Pidätkö ennemmin valmiista kirjekuorista vai tykkäätkö näpertää ne itse?
- Sen verran olen laiska, että valmiilla kuorilla mennään.
 
4. Mikä on viimeisin asia, josta olet tuntenut kiitollisuutta kuluneen viikon aikana?
- Olen ollut aika huonolla tuulella viime aikoina koko ajan. Mutta jos suurimmat ongelmani ovat työt joissa ei aina jaksaisi käydä ja silmässä olevan finnin kammottavalta kuulostava poistoleikkaus, ei minun varmaan pitäisi olla mitään muuta kuin kiitollinen. Niin monella on asiat paljon huonommin ja vakavampia sairauksia.
 
5. Oletko ikinä käynyt elokuvissa yksin?
- Nyt voin ylpeänä vastata, että olen! Kävin katsomassa komedian Vuoden se kestää, koska arvelin ettei se ketään muuta kiinnostaisi niin paljoa. Aika paljon siellä oli pariskuntia yhdessä katsomassa ja sitten minä omassa seurassani. Mutta leffahan oli oikein hyvä.
 
6. Millainen olisi täydellinen päivä, jonka saisit viettää yksin?
- Varmaan sellainen, että saisin vaan katsoa jotain sarjaa monta jaksoa putkeen, juoda kahvia ja syödä suklaata ja ei tarvitsisi tehdä mitään sen kummempaa.
 
7. Jos saisit suunnitella postimerkkiarkin, joka ei olisi omakuvapostimerkki vaan tulisi kaikkien saataville, millainen se olisi?
- Apua, enpä ole koskaan ajatellut. Varmaan tekisin sen jostain itse otetusta herkästä ja lyyrisestä kuvasta. Postimerkki on silleen aika pieni niin voisi olla hankala siihen mitään tekstiä saada. Tai sit sellainen sulkakynällä kirjoitettu vanhanaikainen kirjepaperi siihen. Tämän suunnittelemiseen vois varmaan käyttää aikaa vaikka kuinka.
 
8. Onko blogisi tällä hetkellä sellainen, millaisesta haaveilitkin vai haluaisitko muuttaa sitä jotenkin?
- En ole ihan varma millaisesta blogista haaveilin. Ja nyt kyllä tuntuu, että tää on muuttunut ihan itsestäänkin johonkin suuntaan. Ehkä haluisin että ois enemmän sellainen punainen lanka jota seurata näissä postauksissa, kun aika sekalaisista asioista tulee tällä hetkellä kirjoteltua.
 
9. Onko sinulla jotakin ruoka- tai leivontabravuuria, jota teet mielelläsi ja jonka osaat vaikka resepti puuttuisi?
- Tällä hetkellä pitsa ja kääretorttu on sellaisia, jotka menee ilman ohjettakin. Tosin paistolämpötiloja en koskaan muista.
 
10. Kuka on pitkäaikaisin kirjeystäväsi?
- Hmm jaa... No tuota ihan ensimmäisiä kirjeitä olen varmaan kirjoitellut serkkuni Caritan kanssa silloin kun en edes vielä itse osannut lukea tai kirjoittaa. Mummo sitten luki ääneen tarinoita poikaystävistä ja varmaan jostain pusuista. Aikamoista skeidaa voi pitää sisällään myös ne kirjeet, jotka isosisko on minun sanelemana Caritalle kirjoittanut.
 
11. Mikä tai mitkä askarteluun/kirjeisiin liittyvät asiat ovat himotuslistallasi juuri nyt?
- En tiedä, voisi ehkä lähteä liikkeelle siitä että olisi joku jolle kirjoittaa niitä kirjeitä.
 
En ajatellut haastaa ketään, tai keksiä omia kysymyksiä. Käykää lukemassa Emilian haastepostaus, linkki ylempänä, ja vastailkaa näihin!

1 kommentti:

  1. Hihi, kysymykseni taisivat painottua enemmän kirjeaiheisiin, mutta ihana että lähdit silti vastaamaan! :)

    VastaaPoista