keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Ahdistusta aiheuttavien lista

Parittomat luvut, esineet, asiat.
Autot, joissa ei ole kuin kolme ovea.
Korkeat paikat, ahtaat paikat, pimeä.
 
 
Kun joku kysyy mitä aion tehdä ensi kesänä, lomalla, viikonloppuna jne.,
enkä minä tiedä vielä edes mitä aion tehdä tänä päivänä.

2 kommenttia:

 1. Samaistuin täydellisesti, kuten useisiin muihinkin teksteihisi. Juuri tänään kiinnitin huomiota siihen, kuinka oli taas pakko pitää äänet televisiossa parillisilla luvuilla, kun lätkämatsia katselin. Siksi vähän suorastaan naurahdinkin, kuinka satuitkaan tuosta asiasta kirjoittamaan.

  Jostain syystä tulee myös mm. laskettua rappukäytävän rappusten lukumäärä joka kerta kun juoksen raput alas. Ja arvaa vaan ottaako päähän, kun muiden kerrosten välillä rappusten lukumäärä on sama, mutta viimeisessä välissä on yksi rappunen vähemmän. Ja tietysti siitä syystä menen rappusia pitkin, koska hissihän on yksi pahimmista paikoista, mihin ihminen voi itsensä laittaa. Mikähän minunkin päätäni vaivaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos kommentista!
   Tuo volumejuttu on kyllä tosiaan tarkemmin ajateltuna itsellekin kovin tuttu :D Onneks mulla tietokoneessa se lisääntyy näköjään automaattisesti parillisin luvuin.
   Hissit, varsinkin vanhat, on kyllä sellasia jotka mieluiten kiertää kaukaa.

   Kaikkia kummallisuuksia sitä ihmisen mieleen mahtuukin, mutta ei silti pidä ajatella että ne olisi huonoja asioita. Paremminkin omanlaisia piirteitä, jotka tekevät juuri sinusta sinut! :)

   Poista